Home » Cases

Cases

Succesvolle cases van boinq®

Multimedia-inhoud is een steeds waardevoller hulpmiddel geworden voor werkgevers en organisaties. Door verschillende vormen van media te combineren, zoals video, audio en afbeeldingen, biedt multimediale content een unieke en boeiende manier om informatie over te brengen en contact te maken met jouw publiek. Het is een effectieve methode om de gebruikerservaring te verbeteren, de retentiegraad te verhogen en de algehele effectiviteit van communicatie te verbeteren.

Knoworries x boinq®

Het automatiseringsbedrijf Knoworries uit Nieuwegein is echt een bedrijf waar je echt jezelf mag zijn, waar met ontspanning en plezier gewerkt wordt. Dit is iets van hun medewerkers en klanten ervaren, maar de buitenwereld niet. Maar hoe breng je die ervaring dan over? Knoworries is met boinq een samenwerking aangegaan om een bedrijfsvideo te maken, een eigen podcast serie en aantal audio vacatures. Met het thema “Leuke gasten in de IT” gaan zij de uitdaging aan om hun verhaal te vertellen aan klanten en toekomstige medewerkers.

Leuke gasten in de IT podcast

Leuke gasten in de IT, dat beschrijft Knoworries het beste. Dennis Monkel (Manager Beheer) en Nico Kooijman (Cloud Master – Lijn 3) gaan in gesprek met diverse gasten uit hun netwerk. Samen praten ze over uiteenlopende topics uit de IT-wereld. Hoe gaat artificial intelligence het werkveld beïnvloeden, welke nieuwe innovaties verschijnen op de markt en wat is de rol van Knoworries hierin? Laat je inspireren over de nieuwe IT-trends en technologieën!

Vertrouwd door

Voorbeelden boinq® podcast

In de huidige arbeidsmarkt is het uitdagend om de juiste mensen voor je organisatie te vinden. Zowel Northwave Security als Intrameo spelen in op deze situatie om hun cultuur in de woonkamer van mogelijke kandidaten te brengen.

Kijken naar de voorbeelden van Northwave en Intrameo.

Klaar om jouw unieke verhaal te vertellen?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

Fase 1: Capture

Kies je doelgroep en onderwerp.

Customer journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande klanten.

Employee journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande medewerkers.

Candidate journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande kandidaten.

Fase 2: Create

Kies je format en verhaaltype.

Long stories

Verhalen van werkgevers, bedrijven, etc. van ≤ 20 minuten.

Medium stories

Verhalen van afdelingen, klanten, etc. van ≤ 10 minuten.

Short stories

Verhalen van vacatures, producten, etc. van ≤ 2 minuten.

Fase 3: Boost

Kies je verspreidingskanalen.

Content plan

Leg je content distributie vast in een content plan.

Online channels

Verspreid jouw content via meerdere online channels.

Offline channels

Verspreid jouw content via meerdere offline channels.