Home » FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoewel multimedia-inhoud boeiend en informatief kan zijn, hebben veel bedrijven het nog niet omarmd als een levensvatbare marketingtool. Sommige bedrijven zijn misschien bang dat het creëren van multimedia-inhoud duur en tijdrovend is, terwijl andere de voordelen van multimedia-inhoud misschien niet helemaal begrijpen. Wij proberen in onze FAQ antwoorden te geven antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Veelgestelde vragen over boinq®

Hoe komt het gebruik van multimediale content jouw organisatie ten goede?

Het gebruik van multimediale content komt een organisatie op verschillende manieren ten goede: verbeterde communicatie, verbeterde betrokkenheid, grotere merkbekendheid, verbeterde ontwikkeling en groei en nauwere samenwerking.

Hoe kan multimediale content jou helpen een breder publiek te bereiken?

Door een mix van multimediale content te hebben, kan een bedrijf een breder scala aan mensen aantrekken en aan zich binden. Bovendien kan dit  eenvoudig worden gedeeld op sociale-mediaplatforms, bestaande of nieuwe klanten en met (nieuwe) medewerkers.

Hoe kan het gebruik van multimediale content jou helpen om concurrentie voor te blijven?
Het gebruik van multimedia-inhoud kan je helpen de concurrentie een stap voor te blijven door uw publiek een meer boeiende en gedenkwaardige ervaring te bieden. Hiermee kan je jouw producten of diensten bijvoorbeeld op een meer visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen in plaats van alleen maar tekst.
Hoe kan je ervoor zorgen dat jou multimediale content toegankelijk en inclusief is voor alle doelgroepen?
Er zijn verschillende stappen die je kan nemen om ervoor te zorgen dat jouw multimedia-inhoud toegankelijk en inclusief is voor alle doelgroepen: geef bijschriften of ondertitels voor video’s, gebruik beschrijvende alt-tekst voor afbeeldingen,
bied audiobeschrijvingen voor video’s of audio, gebruik duidelijke taal en vermijd jargon en zorg ervoor dat uw website toegankelijk is.
Hoe ziet het de wereld van multimediale content erover 3 jaar uit?

Het is goed mogelijk dat het gebruik van multimediale content in de komende 3 jaar zal toenemen als gevolg van technologische vooruitgang en de groeiende vraag naar boeiende en interactieve inhoud. Dit zou kunnen leiden tot een bredere acceptatie en integratie van deze content in verschillende industrieën en platforms.

Hoe kan het opnemen van audio- en video-elementen de algehele kwaliteit en effectiviteit verbeteren?
Het opnemen van audio- en video-elementen kan de algehele kwaliteit en effectiviteit op verschillende manieren verbeteren: visuele en auditieve stimulatie (voegt multi-zintuiglijke ervaring toe aan de inhoud), verbeterd begrip (: complexe concepten of ideeën makkelijker uit te leggen) en emotionele impact (roept emoties op zoals motivatie of vertrouwen).
Hoe verbetert het creëren van kwaliteitscontent gebruikerservaring op een website of social media platform?
Het creëren van hoogwaardige inhoud verbetert de gebruikerservaring op een website of social media-platform op verschillende manieren: biedt waardevolle informatie, bouwt vertrouwen op en verbetert de betrokkenheid.
Hoe kan het opnemen van audio- en videocontent jou helpen om naamsbekendheid te vergroten?

Het opnemen van audio- en video-inhoud kan op verschillende manieren helpen de naamsbekendheid te vergroten, waaronder: interessante inhoud maken die mensen willen bekijken en delen, zorg voor een meer persoonlijke band met je publiek, aantonen van uw expertise in jouw branche en vergroot je bereik via social media.

?   Wil je meer weten over mogelijkheden met multimediale content?

Plan een gratis adviesgesprek in met onze succes manager of bezoek ons help center.

Klaar om jouw unieke verhaal te vertellen?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

Fase 1: Capture

Kies je doelgroep en onderwerp.

Customer journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande klanten.

Employee journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande medewerkers.

Candidate journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande kandidaten.

Fase 2: Create

Kies je format en verhaaltype.

Long stories

Verhalen van werkgevers, bedrijven, etc. van ≤ 20 minuten.

Medium stories

Verhalen van afdelingen, klanten, etc. van ≤ 10 minuten.

Short stories

Verhalen van vacatures, producten, etc. van ≤ 2 minuten.

Fase 3: Boost

Kies je verspreidingskanalen.

Content plan

Leg je content distributie vast in een content plan.

Online channels

Verspreid jouw content via meerdere online channels.

Offline channels

Verspreid jouw content via meerdere offline channels.