Home » Wie we zijn

Wie we zijn

boinq® in het kort

Bij boinq® geloven we dat het vertellen van jouw verhaal op een effectieve manier de sleutel is tot het verbinden met jouw doelgroep. We combineren onze kennis van de recruitment-, sales- en mediabranche om de juiste audio- en videoboodschap te maken en deze in te zetten in elke fase van de candidate, employee en customer  journey. Capture, create en boost in 4 boinq® labels! Hiermee versterken we jouw merk en creëren we oprechte werk- en klantrelaties en meer geluk en succes op de werkvloer.

Ontmoet team boinq®

Onze missie

Oprechte en duurzame werk- en klantrelaties voor meer geluk en succes op de werkvloer.

De kracht van boinq®
Bij boinq® hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld. Dit is onze succesformule geworden. Wij leggen jouw verhaal vast in beeld en geluid en ondersteunen je om jouw verhaal en boodschap te boosten. Dit doen wij aan de hand van 4 labels. boinq® legt jouw bedrijfs- of werkgeversverhalen vast in audio of video. boinq® marketing ondersteunt je om deze verhalen te verspreiden. boinq® media en boinq® work supporten je bij multimediale recruitment. Ben je benieuwd welke label het beste bij jouw organisatie of verhaal passen? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze succes managers.

Wij zetten moderne tools, media en kanalen in om jouw verhalen op een unieke manier te vertellen.

 

De manier waarop we met elkaar communiceren gaat veranderen. Daarom focussen wij ons op het maken van aantrekkelijke content gericht op de medewerkers, klanten en kandidaten die hun aandacht trekt.

Tegenwoordig willen steeds vaker opvallen in onze doelgroep. Of zelfs anders opvallen. De standaard aanpak levert wellicht beperkt resultaat op en past eigenlijk niet meer bij deze tijd. Tijd voor een frisse aanpak!

Als bedrijf of werkgever kan je je onderscheiden met kwalitatief hoogwaardige en relevante content gericht op jouw doelgroep. Geen dertien in een dozijn teksten maar een inhoudelijke audio en/of video die je gaat helpen jouw publiek te bereiken. boinq® is jong en helemaal bij de tijd als het gaat om aantrekkelijke  content waarmee je wél de aandacht trekt!

Klaar om jouw unieke verhaal te vertellen?

Bespreek je wensen met één van onze succes managers!

Fase 1: Capture

Kies je doelgroep en onderwerp.

Customer journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande klanten.

Employee journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande medewerkers.

Candidate journey

Vertel verhalen aan nieuwe en bestaande kandidaten.

Fase 2: Create

Kies je format en verhaaltype.

Long stories

Verhalen van werkgevers, bedrijven, etc. van ≤ 20 minuten.

Medium stories

Verhalen van afdelingen, klanten, etc. van ≤ 10 minuten.

Short stories

Verhalen van vacatures, producten, etc. van ≤ 2 minuten.

Fase 3: Boost

Kies je verspreidingskanalen.

Content plan

Leg je content distributie vast in een content plan.

Online channels

Verspreid jouw content via meerdere online channels.

Offline channels

Verspreid jouw content via meerdere offline channels.